Na aanleiding van de recente oproep voor nieuwe bestuursleden kwam bij het bestuur de volgende vraag binnen: “Wat zijn de werkzaamheden van het bestuur en waar zoeken jullie ondersteuning voor?” Dit is een hele goede vraag die mogelijk door mensen worden gedeeld. 

Onze VVE heeft een bestuurder, dat is JVM. JVM doet de de administratie en heeft contacten met oa. aannemers, verzekeringen en leden van onze VVE. Dit gaat over de lopende zaken, glasschade, betalingen etc. Veel van deze verzoeken komen binnen bij het bestuur en worden doorgezet naar JVM. 

Rondom de Hamershof spelen veel zaken die voor de bewoners van belang zijn. Om onze belangen te behartigen neemt het bestuur deel aan een aantal werkgroepen. Dit zijn:

  • Stuurgroep Hart van Leusden
  • Klankbordgroep Hart van Leusden
  • Stuurgroep parkeerregulatie
  • Klankbordgroep Energie akkoord Leusden

Naast deze werkgroepen zijn wij samen met de VVE bedrijfsruimten lid van de hoofdvereniging van eigenaren. In deze vereniging wordt onder andere de meerjarige onderhoudsplanningen van ons complex vastgesteld. 

Winkelcentrum de Hamershof heeft ook een actieve winkeliersvereniging. Wij vertegenwoordigen de bewoners van de Hamershof tijdens de ledenvergadering. (Wij zijn geen lid maar geven wel onze mening over bijvoorbeeld aanpassen van sluitingstijden)

Het groot onderhoud wordt normaal gesproken georganiseerd door de beheerder waarna de plannen worden voorgelegd aan de vereniging. Het “nul op de meter” project is dusdanig afwijkend dat we dit als bestuur zelf organiseren. 

Om de leden van onze vereniging beter te kunnen informeren is en wordt door het bestuur een website en e-mail adres beheerd.

Al met al veel taken waarmee wij proberen het verschil te maken voor onze leden. Met het vertrek van Sander van Velthoven blijft Pax Peter Wesselink als enige bestuurslid over. 

Wij vragen bewoners om een bestuursfunctie op zich te nemen en zich verkiesbaar te stellen voor de algemene ledenvergadering. Naast bestuursfuncties is het natuurlijk ook fijn als mensen een deelteken op zich kunnen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de website.

Mocht u zich willen opgeven voor een bestuursfunctie of wilt u het bestuur ondersteunen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Registreer om een reactie achter te laten