Op donderdag 17 november 2016 was in de korf de bijzondere ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is door de aanwezige leden gestemd voor de financiële richting van ons groot onderhoud.

Van de 97 bewoners van onze vereniging waren 74 bewoners aanwezig of vertegenwoordigd tijdens de vergadering. Dit was voldoende om een besluit te kunnen nemen. Om een keuze te maken voor een onderhoudsplan is het volgens onze splitsingsakte noodzakelijk dat 75% van de aanwezige/vertegenwoordigde bewoners voor een optie kiest. 

Na de mogelijkheid tot het stellen van vragen is er gestemd met de volgende uitslag:

Scenario A: 6 stemmen = 8%

Scenario B: 12 stemmen = 16%

Scenario C: 56 stemmen = 76%

Wij hebben als bewoners dus gekozen voor Scenario C! De komende periode gaan we aan de slag met het verder uitwerken van dit scenario. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. Op korte termijn ontvangt u de notulen van deze vergadering. Ook kunt u nog steeds een persoonlijke berekening laten maken. Deze kunt u aanvragen door een verzoek te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Heeft u vragen, opmerking of maakt u zich zorgen dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur.  

Reacties   

#1 Daniel Wit 26-11-2016 13:25
Volgens mij hebben wij toch gekozen voor de UITWERKING van plan C ? of ............................

Registreer om een reactie achter te laten