Beste bewoners,

We zijn nu 3 maanden op weg in de verbouwing. De Wevershilt is nu zo goed als klaar. Er zijn nog wel dingen onduidelijk over het hele proces. Maar de laatste 3 maanden is voor het bestuur een achtbaan geweest. Wat gisteren was besproken was vandaag al achterhaald.

Wij hebben de klankbord groep zo goed als mogelijk bij gepraat met alles wat er speelde en nog steeds speelt. Ook hebben we samen gekeken hoe we de bewoners bij konden praten. Want we waren er degelijk van bewust dat de communicatie slecht was de afgelopen tijd. Nu we in rustiger vaarwater zitten kunnen we dit weer oppakken.

Wij zullen de bouwvergadering notulen op de website zetten, dit zodat jullie een beeld krijgen wat er speelt.

 

met vriendelijke groet,

 

Pax Peter Wesselink

 

Pas op voor klusjesmannen aan de deur!

In Leusden zijn Engelstalige klusjesmannen actief die diensten aanbieden aan de deur. Zij kunnen bijvoorbeeld uw dak reinigen of het asfalt van uw oprit repareren. Zij komen soms agressief en intimiderend over om u te overtuigen.

Het aan de deur aanbieden van dergelijke klussen is in de gemeente Leusden niet verboden. Toch adviseert de politie u hier niet op in te gaan. De afgelopen week zijn er meerdere inwoners voor veel geld opgelicht. De politie raadt daarom aan om met een gerenommeerd bedrijf uit uw omgeving zaken te doen.

Wilt u toch met genoemde klusjesmannen in zee gaan, denk dan aan de volgende tips:

  • Betaal nooit vooraf voor nog te leveren diensten.
  • Laat het aanbod van de klusjesmannen altijd even bezinken en vraag ze om later terug te komen.
  • Zet al uw afspraken op papier en laat de klusjesman deze overeenkomst ondertekenen.
  • Vraag om legitimatie en controleer deze.
  • Laat de onbekende tijdens de controle buiten staan en doe (of laat) de voordeur dicht.
  • Laat nooit zomaar een onbekende in uw woning binnen.
  • Bewaar geen grote contante geldbedragen thuis en geef nooit uw pincode af.

 Bij verdachte of bedreigende situaties kunt u de politie bellen via 112. Voor overige vragen zijn zij bereikbaar via 0900-8844.

bron: www.leusden.nl

Een Vereniging van Eigenaren is een rechtspersoon die als taak heeft het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten en zaken van het appartementengebouw alsmede het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaars. 

Op deze website vindt u informatie over de vereniging van eigenaren bewoners van de Hamershof. Als bewoner kunt u zich registreren en krijgt u toegang tot het huishoudelijk reglement, splitsingsakte en notulen. 

Voor meer informatie over het Nul op de Meter project dient u te zijn ingelogd. Er verschijnt dan een extra optie in het menu. 

Het bestuur plaatst regelmatig nieuwsberichten over actuele zaken zoals de revitalisatie van de Hamershof.